Vsa naročila, oddana v naslednjih 19:05:37 urah v vrednosti nad 85 €, bodo prejela darilo v vrednosti 19,90€.

Če potrebujete pomoč, nam pišite na: info@fenzy.si

Košarica0

Košarica


Št. produktov: 0

Obljubljamo, da se bomo za vaše zadovoljstvo potrudili. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 14 dni od prejema. Plačate lahko po povzetju, preko sistema PayPal ali s kreditno kartico.

MENJAVE, REKLAMACIJE IN VRAČILA

Trudimo se, da bi za vas ustvarili najboljšo nakupovalno izkušnjo vendar se zavedamo, da včasih pride do situacije, ko vam artikel ne ustreza in ga morate zamenjati, vrniti ali reklamirati.

Naročilo lahko zamenjate, vrnete ali reklamirate v roku 14 dni od prejema paketa.

Preden paket vrnete v naše skladišče morate OBVEZNO izpolniti Spletni obrazec.

Vsa navodila, vključno z naslovom za vračilo paketa boste prejela na vaš email naslov po izpolnitvi spletnega obrazca. V kolikor spletnega obrazca ne morate izpolniti nas kotaktirajte na: info@fenzy.si

IZPOLNI SPLETNI OBRAZEC

1. Vrnjen artikel mora biti v takšnem stanju kot ste ga prejeli.V kolikor se odločite za menjavo ali vračilo artikla upoštevajte sledeče:

2. Artikel morate nenošen in neopran vrniti v originalni embalaži z vsemi pripadajočimi etiketami. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da v skladu z našimi pogoji poslovanja takšno vračilo zavrnemo.

3. Zaradi razlogov higienske in zdravstvene narave so omejena vračila naslednjih artiklov:

- Vračila uhanov ne sprejemamo
- Kopalke je mogoče vrniti le v primeru, ko zaščitna folija ni bila odstranjena.
- Čevlje se lahko pomeri samo v zaprtem prostoru

4. V primeru, da artikel ni vrnjen v stanju kot ga je stranka prejela, si spletna trgovina Fenzy pridržuje pravico, da stranki v primeru, da je vrnila:
- umazan artikel, odbije 15€ od vrednosti kupnine
- zmečkan artikel, odbije 10€ od vrednosti kupnine
- uničen artikel, denarja ne povrne

Lahko se odločite za:

1. Menjavo artikla

2. Vračilo denarja

1. MENJAVA

V primeru, da prejet artikel ne ustreza vaši velikosti imate možnost artikel zamenjati za večjo/manjšo velikost ali za katerikoli drug artikel z naše spletne strani www.fenzy.si.

Artikel, ki ga želite zamenjati lahko vrnete najkasneje v roku 14 dni od prejema paketa.

V kolikor želite artikel zamenjati izpolnite Spletni obrazec in vpišite kateri artikel želite prejeti v zameno.

Vsa navodila, vključno z naslovom za vračilo paketa boste prejela na vaš email naslov po izpolnitvi spletnega obrazca. V kolikor emaila ne prejmete ali spletnega obrazca ne morate izpolniti nas kotaktirajte na: info@fenzy.si

IZPOLNI SPLETNI OBRAZEC

Povzetek spletnega obrazca, ki ga prejmete v emailu OBVEZNO natisnite in priložite v paket. V kolikor obrazec ne bo priložen si pridržujemo pravico, da se čas obdelave vračila podaljša do 60 dni.

Menjava bo odposlana takoj, ko vaš paket prejmemo in pregledamo v našem glavnem skladišču.

Strošek poslane menjave je BREZPLAČEN.

Več o naših pogojih poslovanja si lahko preberete v splošnih pogojih.

 

2. VRAČILO

V primeru, da vam vaše naročilo ne ustreza ga lahko vrnete se lahko odločite za povračilo kupnine.

Preden odpošljete paket OBVEZNO izpolnite Spletni obrazec. V spletni obrazec vpišite vaš točen IBAN račun in podatke o lastniku računa.

Vsa navodila, vključno z naslovom za vračilo paketa boste prejela na vaš email naslov po izpolnitvi spletnega obrazca. V kolikor emaila ne prejmete ali spletnega obrazca ne morate izpolniti nas kotaktirajte na: info@fenzy.si

IZPOLNI SPLETNI OBRAZEC

Povzetek spletnega obrazca, ki ga prejmete v emailu OBVEZNO natisnite in priložite v paket. V kolikor obrazec ne bo priložen v paket si pridržujemo pravico, da se čas obdelave vračila podaljša do 60 dni.

POMEMBNO:

Paket lahko vrnete preko katerekoli dostavne službe. Stroškov poštnine vašega naročila na žalost NE krijemo, zato vam svetujemo, da izberete za vas najcenejšo dostavno opcijo z možnostjo sledenja paketa.

Za vrnjene artikle NE sprejemamo pošiljk z odkupnino.

Prosimo vas, da ne izberete storitve brez sledenja in si shranite dokazilo s sledilno številko paketa dokler vam ne povrnemo kupnine.

Kupnino vam povrnemo v roku do 14 dni od prejema paketa v naše glavno skladišče.

V Spletni obrazec vpišite točen IBAN račun (glejte primer IBAN-a spodaj) in podatke o lastniku računa (ime, priimek in naslov lastnika IBAN računa).

V primeru nepravilnega IBAN-a se lahko proces vračila kupnine podaljša do 60 dni.

Strošek bančne transakcije v primeru vračila kupnine krije podjetje Inteko d.o.o. in je za vas brezplačna.

V kolikor nam posredujete napačen IBAN se ob ponovnem nakazilu kupcu zaračunajo stroški ponovne transakcije (5€). Hvala za razumevanje.

Več o naših pogojih poslovanja si lahko preberete v splošnih pogojih

 

3. REKLAMACIJA

V kolikor ste prejela napačen ali poškodovan artikel se vam opravičujemo. Vašo reklamacijo bomo rešili v najkrajšem možnem času.

V kolikor ste prejela poškodovan ali umazan artikel izpolnite Spletni obrazec.

V spletnem obrazcu označite kateri artikel je poškodovan tako, da kot razlog vračila izberete "Artikel je poškodovan/umazan".

Vsa navodila, vključno z naslovom za vračilo paketa boste prejela na vaš email naslov po izpolnitvi spletnega obrazca. V kolikor emaila ne prejmete ali spletnega obrazca ne morate izpolniti nas kotaktirajte na: info@fenzy.si

IZPOLNI SPLETNI OBRAZEC

Povzetek spletnega obrazca, ki ga prejmete v emailu OBVEZNO natisnite in priložite v paket. V kolikor obrazec ne bo priložen si pridržujemo pravico, da se čas obdelave vračila podaljša do 60 dni.

 


STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).