Košarica0


Št. produktov: 0

Obljubljamo, da se bomo za vaše zadovoljstvo potrudili. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 15 dni od prejema. Plačate lahko po povzetju, preko sistema PayPal ali s kreditno kartico.

POLITIKA UPORABE PIŠKOTKOV

Ta politika uporabe piškotkov opredeljuje informacije o piškotkih in piškotkom podobnih tehnologijah, ki jih upravljavec osebnih podatkov Inteko d.o.o. uporablja na spletnem portalu https://fenzy.si/. Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov pa najdete v naši politiki zasebnosti.

Kaj so piškotki?

Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo informacije, ki jih uporabnikova naprava (računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon) naloži, ko obišče spletno mesto. Spletnemu mestu omogočajo, da si zapomni vašo napravo in s tem izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo.

Kakšen je njihov namen?

Piškotki se uporabljajo v različne namene; določeni zagotavljajo delovanje naše spletne strani in omogočajo nakupe v spletni trgovini. Piškotki omogočajo tudi nastavitve preferenc na naši spletni strani (npr. jezik). Pogosto pa se piškotki uporabljajo v marketinške namene, kjer nam združevanje določenih informacij omogoča, da vam ponudimo bolj zanimive in relevantne oglase.

Katere piškotke uporabljamo?

Naša spletna trgovina uporablja več vrst piškotkov, od katerih ima vsak določeno funkcijo. Podrobneje so vrste piškotkov opredeljene v spodnji tabeli:

Kategorija piškotkov

 

Za kaj se piškotek uporablja?

Vaše možnosti

Nujni piškotki

So piškotki, ki naši spletni strani in spletni trgovini omogočajo delovanje. Brez teh piškotkov, naša stran ne deluje pravilno. Te piškotki vas ne morejo identificirati, saj se uporabljajo zgolj z namenom pravilnega prikazovanja spletnih strani.

VEDNO AKTIVNI

Analitični piškotki

Analitični piškotki nam omogočajo izvedbo statističnih analiz uporabe naše spletne strani. Te analize izvajamo na podlagi anonimiziranih in agregiranih podatkov, na podlagi katerih vas ni mogoče identificirati.

AKTIVNI

Preferenčni piškotki

Ti piškotki vam omogočajo, da na vašo izrecno zahtevo prepoznate ob ponovnem obisku naše spletne strani in spletne trgovine, tako da vam ni treba vsakič znova vnašati svojih podatkov (na primer: »Zapomni me«). Če ste v košarico dodali izdelke in sejo zaključili, ne da bi zaključili nakup in ne da bi jih odstranili, ti piškotki omogočajo nadaljevanje nakupovalne izkušnje naslednjič, ko obiščete spletno mesto (v omejenem časovnem obdobju) in poiščete iste elemente, ki ste jih izbrali. Piškotki funkcionalnosti niso bistveni za delovanje spletnega mesta, temveč izboljšujejo kakovost vaše izkušnje brskanja.

AKTIVNI/NEAKTIVNI

Marketinški piškotki

Ti piškotki so namenjeni ustvarjanju uporabniških profilov za pošiljanje komercialnih sporočil, ki ustrezajo preferencam, prikazanim med obiskom: medtem ko krmarite po naši spletni strani in spletni trgovini, so ti piškotki koristni za prikaz izdelkov, ki vas zanimajo za vas ali ki so podobni tistim, ki ste si jih ogledali. Ti piškotki vam omogočajo, da ste deležni naše komercialne ponudbe na drugih povezanih spletnih mestih (npr. Piškotke za profiliranje, oglaševanje, ciljanje in ponovno ciljanje).

AKTIVNI/NEAKTIVNI

Kako uredim nastavitve piškotkov?

Pravico imate, da izberete svoje nastavitve glede na uporabo piškotkov na naši spletni strani. Svoje možnosti lahko izberete s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov[JGI1] ", na dnu spletne strani. Pravico imate, da določite svoje nastavitve glede na posamezno kategorijo piškotkov. Želimo vas obvestiti, da nujnih piškotkov ni mogoče izključiti, saj brez tega naša spletna stran ne bo delovala. Te piškotki pa nikakor ne omogočajo vaše identifikacije.

Če želite sprejeti priporočeno nastavitev piškotkov, s katero boste vključili vse kategorije piškotkov, lahko to storite tako da kliknete na ˝sprejmem priporočeno nastavitev piškotkov˝.

Piškotke nastavljate tako, da kliknete na gumb AKTIVIRAJ, poleg posamezne kategorije piškotkov. Enako lahko piškotke onemogočite s klikom na DEAKTIVIRAJ.

Kako uredim nastavitve piškotkov v brskalniku?

Poleg zgoraj opisanega načina, lahko nastavitve piškotkov urejate tudi znotraj svojega brskalnika. V kolikor uporabljate različne brskalnike, je potrebno nastavitve piškotkov urediti za vsak brskalnik posebej. Prav tako je potrebno nastavitve urediti za vsako napravo, ki jo uporabljate (npr. stacionarni računalnik, prenosni računalnik, tablica).

Spodaj so strani, ki te nastavitve podrobneje opisujejo za vsak brskalnik:

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Safari

Opera

Upoštevajte, da če v brskalniku popolnoma onemogočite piškotke, je možno, da nekateri deli naše spletne strani in spletne trgovine ne bodo delovali pravilno;  npr. brskanje po spletnem mestu, nakupna aktivnost in tudi prilagojene dejavnosti, na primer oglaševanje.

Naučite se, kako onemogočiti piškotke v računalniku, tako da preverite:  http://youronlinechoices.com/.

Katere piškotke uporabljamo?

V spodnji tabeli najdete celovit seznam.


Nujni piškotki

Naziv piškotka Opis Čas poteka Obdelovalec
cart_timer Beleženje rezerviranega časa za zaključek nakupa. 1 ura INTEKO d.o.o.
cookies_confirm Strinjanje s politiko piškotkov. 1 leto INTEKO d.o.o.
user_hash Beleženje uporabnikove nakupne košarice. 3 tedne INTEKO d.o.o.
user_popup Beleženje prijave na obveščanje. 6 mesecev INTEKO d.o.o.
PHPSESSID Uporabnikova seja obiska. Po zaključku seje INTEKO d.o.o.

 
Analitični piškotki

Naziv piškotka Opis Čas poteka Obdelovalec
_ga Piškotek se uporablja za anonimno beleženje statistike obiska na spletni strani fenzy.si 2 leti Google Inc.
_gat Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov. Piškotek ne vsebuje informacij o posamezniku na spletni strani fenzy.si 1 minuta Google Inc.
_gid Uporablja se za razlikovanje med posamezniki in sejami na spletni strani fenzy.si 24 ur Google Inc.

 
Piškotki za namen trženja

Naziv piškotka Opis Čas poteka Obdelovalec
_fbp Uporablja ga Facebook za dostavo oglasov. Oglaševanje s strani Facebookovih oglaševalcev. Po zaključku seje Facebook Inc.

 

Komu posredujemo osebne podatke?

Podatkov, zbranih z uporabo piškotkov ne delimo s tretjimi osebami, razen z našimi pogodbenimi obdelovalci, ki skrbijo za IT storitve in marketinške aktivnosti.

Z vsemi pogodbenimi obdelovalci imamo sklenjene ustrezne pogodbe, ki opredeljujejo obdelavo osebnih podatkov. Prav tako je pogodbenim obdelovalcem prepovedano obdelovati osebne podatke za namene, ki niso določeni v tej pogodbi.

Kakšne pravice imam glede obdelave osebnih podatkov?

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate določene pravice, ki so podrobneje opredeljene v naši politiki zasebnosti, ki vam je dostopna na fenzy.si.

Vsa dana soglasja lahko kadarkoli prekličete, kot opredeljeno v točki Nastavitve piškotkov in točki Urejanje nastavitev piškotkov v brskalniku.

Kontakt in spremembe

Za vse nadaljnje informacije o piškotkih ali obdelavi osebnih podatkov, nas kontaktirajte na info@fenzy.si.

Ta politika piškotkov se lahko kadarkoli spremeni. Zadnja verzija bo vedno na voljo na: https://fenzy.si/piskotki/.

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).