Če potrebujete pomoč, nam pišite na: info@fenzy.si

Košarica0

Košarica


Št. produktov: 0

Obljubljamo, da se bomo za vaše zadovoljstvo potrudili. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 14 dni od prejema. Plačate lahko po povzetju, preko sistema PayPal ali s kreditno kartico.

FENZY SKRBI ZA ZELENO PRIHODNOST

Modna industrija velja za enega večjih onesnaževalcev okolja, saj se modni trendi zelo hitro spreminjajo, potreba po novih kolekcijah pa je posledično vse pogostejša. Poleg proizvodnje materialov in končnih izdelkov je velik onesnaževalec tudi embalaža pošiljk.

V našem podjetju nam je mar za okolje in ker želimo, da gresta moda in okolje z roko v roki, smo si zastavili tako kratkoročne kot dolgoročne cilje, ki bodo pripomogli k ohranjanju čistega okolja.

1. Zmanjšujemo uporabo plastike in plastičnih pakirnih embalaž
V podjetju v okviru ekoiniciative v veliki meri zmanjšujemo uporabo plastičnih embalaž, namenjenih zaščiti oblačil in njihovemu pošiljanju. Plastiko postopno nadomeščamo z okolju prijaznim zaščitnim recikliranim papirjem in embalažo, izdelano iz reciklirane plastike ali kartona iz lepenke.

2. Uporabljamo reciklirane pakirne embalaže, primerne za večkratno uporabo
Pakirne vrečke, v katerih pošiljamo naročila, so izdelana iz okolju prijazne 100 % reciklirane plastike, ki je namenjena večkratni uporabi in jo lahko stranka med drugim izkoristi tudi za vračilo blaga.

3. Namesto klasičnih plastičnih vrečk uporabljamo reciklirane kartonske škatle iz lepenke
Klasične pakirne plastične vrečke nadomeščamo z uporabo kartonskih škatel iz lepenke, ki so izdelane iz odpadnega papirja. Škatle dodatno zaščitijo blago med transportom ter poskrbijo, da izdelki pridejo do stranke nepoškodovani.

4. Poslujemo brezpapirno
Naš cilj je, da v letu 2022 popolna opustimo uporabo papirnatega računa in obrazca za vračilo pošiljke. Stranke bodo račune prejele izključno v elektronski obliki, obrazec za vračilo, menjavo ali reklamacijo pa bodo lahko izpolnile preko digitalnega obrazca na naši spletni strani www.fenzy.si.

Naš trenutni in največji izziv je uvedba sprememb na področju proizvodnje in uporabe recikliranih tekstilnih materialov.

Pri proizvodnji novih kolekcij bomo v največji možni meri upoštevali najnovejše ekološke trende in obstoječe materiale postopno nadomeščali z enakovrednimi ali boljšimi recikliranimi materiali. Poleg sintetičnih recikliranih materialov bo večji del kolekcije izdelan iz naravnih materialov z vsemi pripadajočimi eko-certifikati.

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).