MODNI DODATKI

Zimski modni dodatku so nepogrešljiv modni detajl v zimskem času. Poskrbijo da nam je toplo, da smo v koraku z modnimi smernicami, dopolnijo pa tudi naš celoten izgled.
MODNI DODATKI

18.01.2019

Ko govorimo o modnih dodatkih, najprej pomislimo na šale, kape in rokavice s katerimi se podamo u boj proti mrazu. Za vas smo izbrali modne dodatke, v katerih vam bo toplo, obenem pa boste trendi.

Barve modnih dodatkov izbiramo po osebnem okusu, vendar pa je dobro imeti nekaj temeljnih in bolj nevtralnih barv. Te lahko vedno kombiniramo na bolj nevtralne stajilinge. Po drugi strani lahko z bolj drznimi barvami popestrimo naš izgled in enobarvne stajilinge.

Kape in rokavice so nepogrešljiv modni dodatak po zimi, saj poskrbijo, da nam je toplo. Pestra izbira nam dopušča, da se malce poigramo z modnimi kombinacijami. 

Prav tako ne smejo na modne dodatke pozabiti moški. Tudi za njih smo pripravili pestro izbiro modnih šalov, kap in rokavic. Tudi moški morajo poskrbeti, da stopajo v koraku z modo, za to pa lahko poskrbimo z majhnim darilcem, ki mu ga podarimo.

 

Ne spreglejte

STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke).